Står du over for udfordringer med at opretholde et rent og indbydende arbejdsmiljø? Rengøring for erhverv er mere end bare lidt støvsugning og overfladerengøring – det kræver en dedikeret indsats for at sikre et sundt og produktivt miljø for både medarbejdere og kunder. Netop dette kan vi dog hjælpe dig med. Hos Multi Cleaning ApS tilbyder vi nemlig erhvervsrengøring for virksomheder i alle brancher.

Vi hjælper store og små virksomheder med at holde et pænt, sundt og nydeligt arbejdsmiljø i og omkring København samt Gentofte og Hellerup. Med vores hjælp til at gøre rent på din arbejdsplads kan du forkæle ansatte med en komfortabel og sund arbejdsplads, mens dine kunder og samarbejdspartner bliver mødt i et pænt og præsentabelt miljø.

Hvad tilbyder vi inden for erhvervsrengøring?

​Når det kommer til at skabe en ren og indbydende arbejdsplads, er det afgørende at vælge det rigtige rengøringsfirma. Her ønsker vi at være det helt rigtige valg for dig ved at tilbyde grundig rengøring, god service og pålidelige løsninger, så du altid kan forvente et flot og tilfredsstillende resultat.

Vi tilbyder erhvervsrengøring for kunder, der befinder sig inden for mange forskellige brancher, og vi forstår, hvordan vi skal tilpasse vores arbejde ud fra den enkelte branche og kundes krav og ønsker. Vi kan således blandt andet være behjælpelige med:

Vores rengøringsservice dækker alt fra støvsugning, gulvvask og aftørring af overflader, til rengøring af køkkener, toiletter og eventuelle specialopgaver. Vi udviser en stor respekt overfor jeres inventar og arbejdsgang, så I aldrig oplever at blive forstyrret i jeres arbejde som konsekvens af vores arbejde.

Kontakt os og få en pris på din opgave

Hvis du vil have en pris på en fast aftale om erhvervsrengøring for din virksomhed, så skal du endelig bare kontakte os. Så kan vi få en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig, og hvad det kommer til at koste.

​kvalitet til skarpe priser

​Hvorfor vælge os?

Står du med en konkret opgave du har brug for hjælp til, eller ønsker du rådgivning og sparring?

Professionel rengøring

Vores hold består af erfarne og veltrænede rengøringsspecialister, der er dedikerede til at levere den bedste service.

Kundetilfredshed

Vi stræber efter at opnå fuld kundetilfredshed. Din mening betyder alt for os, og vi er altid åbne for feedback for at forbedre vores service.

Tillid & pålidelighed

​​Vi er fuldt forsikrede, og vores kunder kan have tillid til, at vi altid ankommer til tiden og udfører vores arbejde med omhu og professionalisme.

kontakt os allerede i dag

Skal vi tage en snak?​

Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, eller ønsker du et tilbud på din opgave?


Vi ser frem til at høre fra dig.